Llarga vida a «L’Amfibi»! Llarga vida al nostre parc natural!

Sergi Campillo, regidor de l'Ajuntament de València
4 juliol, 2019

El número 1 de "L'Amfibi" (foto: Luis Vidal).

Com a regidor de l’Ajuntament de València volia en primer lloc donar la benvinguda i mostrar la meua més profunda alegria pel naixement d’este projecte tan il·lusionant, com és L’Amfibi. Què important és parlar de l’Albufera, donar-la a conèixer. Només qui coneix este xicotet tros de terra i aigua pot valorar la seua enorme importància per als valencians i valencianes.     

Precisament el primer número del periòdic va dedicat especialment a l’aigua. No podia ser millor l’elecció. L’Albufera és aigua, tant el llac com la marjal, però fins i tot també en el bosc trobem exemples de xicotetes masses d’aigua, la majoria temporals, com són les mallades. L’aigua com a element central de la recuperació ambiental de l’Albufera. Aigua que ha de ser ben gestionada per les autoritats competents. Aigua de qualitat i en quantitat que esperem arribe prompte al parc per completar la seua recuperació, que tant desitgem veure des de l’Ajuntament de València.

En concordança amb els objectius de la Fundació Assut i del propi periòdic, des de l’Ajuntament hem iniciat moltes accions per posar en valor el patrimoni natural de l’Albufera, així com també el seu valor cultural. Des de la renovació de tots els cartells de la Devesa passant per la informació que oferim als diversos punts repartits pel parc natural, la firma d’un conveni amb Creu Roja per informar i conscienciar als visitants sobre el respecte al parc, o per exemple col·laborant en tot allò necessari per aconseguir i celebrar la declaració de Bé d’Interès Cultural a la vela llatina i a la pesca tradicional del llac.

De nou, enhorabona pel vostre treball i sobretot, pel naixement d’este projecte tan il·lusionant. Només resta dir: llarga vida a L’Amfibi!

Share This